Goedkope Houten Jaloezieën op maat gemaakt

Houten Jaloezieën op maat gemaakt, die vindt u zeker bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen! Bij ons vindt u een groot assortiment aan mooie en passende houten jaloezieën. Modern, trendy en ook nog eens tegen ontzettend scherpe prijzen!

Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 25, 35 en 50mm. Welke breedte het beste bij uw woning of ruimte past, is volledig afhankelijk van smaak. 

Breedte van de lamellen

Maar welke breedte lamel moet u nou kiezen in welke ruimte en wat zijn de verschillen? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lamelbreedtes van onze houten jaloezieën:

Houten Jaloezieën - 25mm breed


timpweg houten jaloezieen mm breed


De houten jaloezieën van 25mm breed zijn de kleinste lamellen die verkrijgbaar zijn. Dit type is  de m eest verkochte en meest toegepaste houten jaloezie. De 25mm houten jaloezieën zijn voor alle ruimten geschikt, en worden op diverse plekken toegepast. U heeft de keuze uit meer dan 100 kleuren en designs.

 

Houten Jaloezieën - 35mm breed


houten jaloezie mm


​De houten jaloezieën van 35mm breed, zijn geschikt voor de g rotere raampartijen. Deze bredere lamellen hebben een wijde opening en zorgen voor veel lichtinval. Timpweg Raamdecoratie heeft voor u een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs Houten jaloezieën van 35mm breed.


 

Houten Jaloezieën - 50mm breed


houten jaloezieen mm breed


De houten jaloezieën van 50mm breed, zijn geschikt voor de echt grote raampartijen. Deze jaloezieën passen dan ook goed in woningen met een landelijke sfeer.  Ze zorgen daarnaast voor een flinke lichtinval indien ze opengedraaid zijn. In onze showroom hebben we een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs.

 

Waarom Houten Jaloezieën?

Op maat gemaakte houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Dit komt met name door de robuuste uitstraling die de houten jaloezieën met zich mee brengen. Deze uitstraling maakt de houten jaloezieën zeer geschikt voor de steeds populairder wordende industriële inrichting en inrichtingen met een landelijke sfeer. 

De op maat gemaakte houten jaloezieën van Timpweg Raamdecoratie worden ge maakt van absolute A-klasse hout. Dit hout is niet zomaar te verbuigen en behoud daarnaast ook nog eens zijn originele kleur. Bij ons profiteert u dus niet alleen van scherpe prijzen, u krijgt er ook nog eens een absoluut kwaliteitsproduct voor terug!

Waar toepasbaar?

Houten jaloezieën zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Wanneer de jaloezie in een niet goed geventileerde badkamer geplaatst wordt raden wij u aan om te kiezen voor onze maatwerk aluminium jaloezieën. 

Ladderkoord of Ladderband

Standaard worden onze houten jaloezieën geleverd met een ladderkoord, maar het is ook mogelijk de jaloezieën te bestellen met een ladderband.

Maar wat is nou het verschil?

Met een ladderband geeft u, uw aluminium jaloezie iets extra's. De ladderband is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een contrasteerde kleur ladderband toe te voegen aan uw jaloezieën. 

De ladderband is optie en is beschikbaar tegen een meerprijs op de standaardprijzen.

Kleuren en designs

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van uw raamdecoratie: De kleur en het design. Bij Timpweg Raamdecoratie heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en designs. Al deze kleuren en designs hebben wij beschikbaar in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen.

Een bijzonder weetje, vaak wordt er voor de veilige weg gekozen:  Witte houten jaloezieën zijn namelijk veruit de meest populaire en verkochte houten jaloezieën. 

Goedkope houten jaloezieën op maat? Wat kosten ze?

Wat kosten de houten jaloezieën bij Timpweg Raamdecoratie precies? Dat is afhankelijk van de breedte  en afmeting van de lamellen. Daarnaast zijn er ook een aantal optionele zaken die belangrijk zijn in de prijsbepaling. Wij hebben voor u de prijzen van onze houten jaloezieën op een rijtje gezet. Bekijk hieronder de prijslijst van de verschillende uitvoeringen.

Prijzen Houten Jaloezieën 50mm 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van onze op maat gemaakte houten jaloezieën van 50mm breedte. Boven de tabellen staat waarmee de jaloezieën standaard geleverd worden en welke optie er mogelijkerwijs toegevoegd kunnen worden.

Prijzen houten jaloezieen 50mm 2018

 

Prijzen Houten Jaloezieën 35mm 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van onze op maat gemaakte houten jaloezieën van 35mm breedte. Boven de tabellen staat waarmee de jaloezieën standaard geleverd worden en welke optie er mogelijkerwijs toegevoegd kunnen worden.

prijslijst houten jaloezieen mm

 

Prijzen Houten Jaloezieën 25mm 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van onze op maat gemaakte houten jaloezieën van 25mm breedte. Boven de tabellen staat waarmee de jaloezieën standaard geleverd worden en welke optie er mogelijkerwijs toegevoegd kunnen worden.

prijslijst houten jaloezieen mm

Op maat gemaakte houten Jaloezieën kopen bij Timpweg Raamdecoratie

Timpweg Raamdecoratie is het adres als u op zoekt bent naar houten jaloezieën, tegen een betaalbare prijs.  De houten jaloezieën worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Houdt er rekening mee dat er een levertijd van 2-3 weken zit op onze houten jaloezieën. 

Bezoek onze showroom of stel uw vraag

Wij bewijzen graag de kwaliteit van Timpweg en voorzien u graag van goed advies! U kunt door het formulier op deze pagina in te vullen, contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken voor een bezoek aan de showroom.

U kunt natuurlijk ook altijd 'gewoon' langs komen in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen.

Neem contact met ons op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

Groothandelsprijzen voor particulieren

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV