top of page

Groothandelsprijzen
voor particulieren

Goedkope aluminium jaloezieën op maat gemaakt

 

Aluminium Jaloezieën op maat gemaakt bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen. 
Bij ons vindt u een groot assortiment aan leuke en passende aluminium jaloezieën op maat. 

Modern en trendy tegen een scherpe prijs!

Onze aluminium jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16, 25, 35 en 50mm.
Welke breedte voor u geschikt is, is een kwestie van smaak.

Al onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. 

MScholtens_Websize-0068.jpg

Lichtinval controleerbaar met
aluminium jaloezieën

 

 

 

Aluminium jaloezieën zijn perfect voor het controleren van lichtinval bieden daarnaast ook nog eens een stuk privacy in uw woning. Via het koord of de stang kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen. Daarnaast haalt u de jaloezieën met het trekkoord eenvoudig omhoog of omlaag. Aangezien de lamellen van aluminium zijn, zijn ze zeer eenvoudig af te nemen!

timp.png

Ladderkoord of Ladderband

 

 

 

Standaard worden onze aluminium jaloezieën geleverd met een ladderkoord, maar het is ook mogelijk de jaloezieën te bestellen met een ladderband. Maar wat is nou het verschil?

Met een ladderband geeft u uw aluminium jaloezie iets extra's. De ladderband is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een contrasteerde kleur ladderband toe te voegen aan uw jaloezieën. 

De ladderband is optie en is beschikbaar tegen een meerprijs op de standaardprijzen.

MScholtens_Websize-0053.jpg
timp.png
MScholtens_Websize-0063.jpg

Aluminium Jaloezieën

 

Aluminium Jaloezieën op maat gemaakt bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan leuke en passende aluminium jaloezieën op maat. Modern en trendy tegen een scherpe prijs!

Onze aluminium jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16, 25, 35 en 50mm. Welke breedte voor u geschikt is, is een kwestie van smaak. Al onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

Aluminium jaloezieën zeer geschikt voor uw badkamer

 

 

Aluminium jaloezieën zijn doorgaans erg geschikt voor vochtige ruimten zoals bijvoorbeeld een badkamer. Wilt u vochtbestendige aluminium jaloezieën? Dan hebben wij een speciale uitvoering op badkamer kwaliteit.

Normaal gesproken worden onze jaloezieën geleverd met stalen bovenbak en onderlat. In deze speciale badkamer uitvoering zijn de bovenbak en onderlat gemaakt van aluminium.
Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 16mm en 25mm. Daarnaast raden wij aan om geen ladderband toe te voegen aan jaloezieën in een vochtige ruimte.

De speciale badkamer uitvoering is verkrijgbaar tegen een meerprijs. 

Breedte van de lamellen

 

 

Maar welke breedte lamel moet u nou kiezen in welke ruimte en wat zijn de verschillen? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lamelbreedtes van de aluminium jaloezieën:

Aluminium jaloezieën - 16mm breed

 

De aluminium jaloezieën van 16mm breed zijn de kleinste lamellen die verkrijgbaar zijn. Deze smalle lamellen zijn tegenwoordig nauwelijks meer in trek. Toch worden ze nog wel vaak toegepast op deuren en kantelramen en in ruimtes die weinig licht behoeven. U heeft de keuze uit meer dan 100 kleuren en designs

Aluminium jaloezieën - 25mm breed

 

De aluminium jaloezieën van 25mm breed, zijn de meest verkochte en meest toegepaste aluminium jaloezieën. Ze zijn voor alle ruimten geschikt, en worden op diverse plekken toegepast. U heeft de keuze uit meer dan 100 kleuren en designs.

Aluminium jaloezieën - 35mm breed

 

De aluminium jaloezieën van 35mm breed, zijn geschikt voor grotere raampartijen. Deze bredere lamellen hebben een wijde opening en zorgen voor veel lichtinval. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs

Aluminium jaloezieën - 50mm breed

 

De aluminium jaloezieën van 50mm breed, zijn geschikt voor de echt grote raampartijen. Deze jaloezieën passen dan ook goed in woningen met een landelijke sfeer.  Ze zorgen daarnaast voor een flinke lichtinval indien ze opengedraaid zijn. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs.

Waarom zijn de aluminium jaloezieën bij Timpweg zo goedkoop?

 

De Timpweg is het adres als u op zoekt bent naar aluminium jaloezieën, tegen een betaalbare prijs.  De aluminium jaloezieën worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Houdt er rekening mee dat er een levertijd van 2-3 weken zit op onze aluminium jaloezieën. 

Benieuwd naar de aluminium jaloezieën van Timpweg Raamdecoratie?

 

 

Bent u op zoek naar goedgeprijste aluminium jaloezieën, maar wilt u niet inleveren op de kwaliteit? Wij bewijzen graag de kwaliteit van Timpweg. U kunt op de Contactpagina contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken voor een bezoek aan de showroom.

U kunt natuurlijk ook altijd 'gewoon' langs komen in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen..

IMG_0338.jpg
84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page