De beste kwaliteit Gordijnen  voor de scherpste prijs!

Goedkope rolgordijnen en rolgordijnen op maat bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen

De naam ‘rolgordijn’ zegt het al: gordijnen die u naar beneden en boven kunt oprollen.

Voor optimaal gebruik kiest u voor een rolgordijn op maat.

gordijnen-header.jpg

Maatwerk gordijnen bij de gordijnenwinkel met de beste prijs/kwaliteit verhouding

 

 

U bent bij Timpweg Raamdecoratie aan het goede adres voor diverse soorten goedkope gordijnen. U vindt altijd het juiste gordijn. Of u nou inbetweens of overgordijnen wilt, u vindt het bij de gordijnenwinkel van Groningen,  Timpweg Raamdecoratie.

timp.png

Goedkope rolgordijnen op maat in Groningen uit eigen fabriek!

 

 

De goedkope rolgordijnen worden door onszelf gemaakt in onze eigen fabriek en dat is ook direct de reden waarom ze zo goedkoop zijn. Geen dure groothandelaren en geen tussenhandelaren, u ontvangt dezelfde hoogwaardige kwaliteit, alleen dan veel scherper geprijsd. Benieuwd hoe goedkoop we zijn? Onderaan de pagina kunt u de prijslijst vinden.

gordijnen-op-maat.jpg
timp.png
gordijnen-op-maat.jpg

Verduisterende rolgordijnen of lichtdoorlatende stoffen? Bekijk alle mogelijkheden!

 

 

Over het algemeen kiest men voor de verduisterende functie van rolgordijnen in de slaapkamer. In de woonkamer zijn lichtdoorlatende rolgordijnen de meest gekozen optie. U kunt bij ons aan de Sontweg kiezen voor lichtdoorlatende stoffen, verduisterende stoffen, dessinstoffen en stoffen met een linnen-look om uw rolgordijn te versieren.

Waarom zijn de kwalitatieve gordijnen bij Timpweg Raamdecoratie zo goedkoop?

De Timpweg is het adres als u op zoekt bent naar kwalitatieve gordijnen tegen een betaalbare prijs. 
De gordijnen worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! 

Gordijnen brengen karakter

 

Voorzie uw woning en interieur van een persoonlijke tint. Geef het karakter, maak het eigenzinnig of maak er een kleurrijk geheel van. Zonder gordijnen is uw huis simpelweg nooit af. Wenst u meer informatie over de gordijnstoffen? Neem gerust contact op. De Timpweg staat u graag te woord en natuurlijk willen we best de mogelijkheden voor u in kaart brengen.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op gordijnen bij Timpweg Raamdecatie?

Goedkope gordijnen op maat bestellen? Vul nu links het formulier in en u krijgt een vrijblijvende en gratis offerte toegestuurd.  Vervolgens kunt u zelf zien hoeveel u kunt besparen op uw gordijnen.

gordijnen-timpweg.jpg