Goedkope vitrage op maat gemaakt in Groningen | Timpweg Raamdecoratie

Goedkope Vitrage Groningen

Goedkope vitrage kopen bij Timpweg Raamdecoratie

Bij de Timpweg in Groningen krijgt u goedkope vitrage op maat van goede kwaliteit. De vitrage van Timpweg Raamdecoratie zijn modern en trendy en zal in geen enkele woning misstaan.

Het zijn dunne gordijnen die zonnestralen volledig doorlaten. Het is een goede optie om het tegen gaan van ‘inkijk’ en toch uw vertrek of slaapkamer te laten profiteren van het licht.

impressie timpweg

Vitrage: scherpe prijzen bij Timpweg

Bij Timpweg betaalt u niet de hoofdprijs voor kwalitatieve vitrage. De vitrages worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Ook voor goedkope op maat gemaakte vitrages bent u bij Timpweg Raamdecoratie aan het juiste adres!

Vitrages zorgen voor sfeer en geeft u meer privacy

Wilt u meer sfeer in uw huis en wilt u in de avond iets meer privacy? Vitrages zijn doorzichtig en lichtdoorlatend, terwijl ze toch het daglicht subtiel en sfeervol verzachten.

De inkijk wordt vooral overdag beperkt. Naar mate het buiten donker wordt neemt wordt de privacy iets minder, er zijn in de avonduren slechts silhouetten zichtbaar.

Extra tip voor meer privacy: met een lamp voor de vitrages in de vensterbank wordt de privacy nog meer verhoogd en zijn de silhouetten ook niet meer zichtbaar.

Tegenwoordig ziet u in elke woning, al dan niet gecombineerd met overgordijnen, wel vitrage voor de ramen hangen, Ze zijn helemaal terug! In de volksmond worden vitrages ook wel glasgordijnen genoemd, omdat ze dicht tegen het raamglas hangen en laten zich perfect lenen om ze te combineren met overgordijnen.

Vitrages assortiment

U kunt terecht voor werkelijk alle verschillende soorten en maten vitrages. Naar welke type u ook op zoekt bent, bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen bent u aan het juiste adres.

De kwaliteit van de vitrage is hoog en de prijs bijzonder vriendelijk. Neem contact op voor meer informatie of vul het formulier in aan de linkerkant van de website.

Neem contact met ons op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

De beste kwaliteit Vitrage's voor de scherpste prijs!

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 19 beoordelingen

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

 

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV