Goedkope inzethorren op maat gemaakt

Dé oplossing voor draaikiepramen

Ga vliegend ongedierte tegen met op maat gemaakte inzethorren. Dit type hor is dé oplossing tegen vliegjes en andere ongedierte voor draai-kiepramen in zowel kunststof, aluminium en houten kozijnen. 

De inzethor wordt eenvoudig in het kozijn gezet aan de buitenzijde. Dit betekent dat de inzethor dus gewoon kan blijven zitten, ook als het raam dicht is. U hoeft zich dus nooit  meer zorgen te maken over vliegen en muggen die binnenkomen wanneer u een raam openzet. De hor is er om het ongedierte buiten te houden!

Een inzethor is natuurlijk niet alleen geschikt voor draaikiepramen, het is ook een prima oplossing voor allerhande ramen, van klein tot groot. Daarnaast is het ook een prima (goedkoper) alternatief voor bijvoorbeeld een plissé hordeur. 

Prijzen: Wat kost een inzethor

Maar wat zijn de kosten van zo'n inzethor? Bij Timpweg Raamdecoratie produceren wij onze inzethorren zelf. Dit betekent dat wij dus geen gebruikmaken van tussenhandelaren. U als klant profiteert hiervan. Onze inzethorren zijn al verkrijgbaar vanaf € 85,- (exclusief montage). 

Doordat wij de productie in eigen handen hebben, zijn wij ook in staat de inzethorren snel te produceren. U hoeft dus niet een lange tijd te wachten voordat uw op maat gemaakte inzethorren geleverd worden.

Voordelen van inzethorren

Montage van inzethorren

Een belangrijk voordeel van een inzethor is dat de montage gedaan kan worden zonder te boren. Zo hoeft u dus geen rare gaten te maken in kunststofkozijnen. Als de inzethorren op hoge hoogten gemonteerd worden, worden deze voorzien van een speciale clip. Bent u dus van plan inzethorren te gebruiken op hoogte? Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden!

Maten

Al onze inzethorren zijn maatwerk. Daarnaast worden al onze inzethorren in eigen fabriek gemaakt. Er zijn vele maten leverbaar en er is voor elk raam en voor elke deur wel een geschikte inzethor te maken!

Opmeten op locatie

Bij een inzethor komt het erg nauw met de afmetingen. Daarom komen wij te allen tijde de maten van de kozijnen bij u thuis opmeten. Hier meten wij de zogenaamde 'sponning' op.  Dit is de diepte en maat van de kozijnen.

Vragen stellen of inzethorren bestellen bij Timpweg in Groningen

Als u meer wilt weten over de inzethorren en de montage hiervan, kunt u uiteraard terecht aan de Sontweg in Groningen. Graag bespreken we met u de opties en uw voorkeuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door het formulier op deze pagina in te vullen en uw vraag aan ons te stellen!

Vragen over onze inzethorren?

Neem contact met ons op!

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

Groothandelsprijzen voor particulieren

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 19 beoordelingen

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

 

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV