Goedkope Plissé Hordeuren op maat gemaakt | Groningen

Zorgeloos genieten van het weer

Wilt u in de zomer lekker de deur open zetten zonder dat u last heeft van ongedierte? Met een op maat gemaakt plissé hordeur van Timpweg Raamdecoratie in Groningen zorgt u ervoor dat ongedierte geen kans krijgt om binnen te komen. 

Dit type hor is dé oplossing tegen vliegjes en andere ongedierte voor serres, schuifpuien en andere deuren. Zo kunt u heerlijk genieten van het weer en heeft u geen ergernis door vliegjes, wespen en andere insecten!

Zeer geschikt voor serres, schuifpuien en andere deuren

Omdat onze plissé hordeuren volledig op maat gemaakt worden, sluiten deze dan perfect aan op elke maat deur. Of u nou een schuifpui, openslaande deuren of normale deuren heeft. Voor elke toepassing kunnen wij een plissé hordeur voor u op maat maken! 

Typerend voor de plissé hordeur is de plisse stof. Dit gepliseerde horregaas schuift als een harmonica in elkaar. Hierdoor vouwt de deur goed samen en blijft hij stevig op zijn plaats. 

Afmetingen van de plissé hordeuren van Timpweg

De afmetingen van de plissé hordeuren zijn afhankelijk van de breedte en hoogte van de deuren. Wel hebben wij een aantal standaardmaten:

Is uw deur breder dan 160cm? Dan raden wij een dubbele plissé hordeur aan. Een dubbele plissé hordeur zorgt voor deze breedte namelijk voor een stuk betere stabiliteit. De dubbele hordeuren sluiten met een sterke magneet.

Al onze plissé hordeuren zijn op maat gemaakt. heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten!

Kleuren van de plissédeuren

Standaard heeft u bij Timpweg de keuze uit 3 RAL kleuren voor uw plissédeuren. Liever een andere kleur hordeur? Wij kunnen de hordeuren ook in andere RAL kleuren laten spuiten. Dit is mogelijk op aanvraag en tegen een meerprijs op de standaard hordeuren. 

De 3 RAL kleuren waaruit u kunt kiezen zijn:

Prijzen: wat kost een plissé hordeur?

Maar wat zijn de kosten van zo'n plissé hordeur? zoals u van ons gewend bent, profiteert u bij Timpweg Raamdecoratie van zeer scherpe prijzen. Onze op maat gemaakte plissé hordeuren zijn al verkrijgbaar vanaf € 300,- (exclusief montage). 

Wij zijn in staat om uw op maat gemaakte hordeuren snel te produceren. U hoeft dus niet een lange tijd te wachten voordat uw op maat gemaakte inzethorren geleverd worden. Doorgaans is de levertijd ongeveer 2 tot 3 weken. 

Montage van de hordeur(en)

Bij een plissé hordeur komt het erg nauw met de afmetingen. Daarom komen wij te allen tijden de maten van de deuren bij u thuis opmeten. Onze zeer ervaren inmeetdienst zal ervoor zorgen dat de maten precies kloppen. Zo voorkomen wij fouten en kunt u zorgeloos genieten van het weer met een perfect passende hordeur.

Vragen stellen of een plissé hordeur bestellen bij Timpweg in Groningen

Als u meer wilt weten over de plissé hordeuren en de montage hiervan, kunt u uiteraard terecht aan de Sontweg in Groningen. Graag bespreken we met u de opties en uw voorkeuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door het formulier op deze pagina in te vullen en uw vraag aan ons te stellen!

Vragen over onze Plissé hordeuren?

Neem contact met ons op!

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

Groothandelsprijzen voor particulieren

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 19 beoordelingen

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

 

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV