Goedkope rolhorren op maat gemaakt

Dé oplossing voor alle soorten ramen

De rolhorren laten frisse lucht binnen en insecten buiten!  Een rolhor is de oplossing voor het tegenhouden van ongedierte. Timpweg Raamdecoratie biedt snel de beste rolhorren voor u. 

Voor vele verschillende soorten ramen is een rolhor geschikt. Eventueel is voor een draaikiepraam de inzethor de beste optie, maar voor alle andere ramen is een rolhor een goede keuze.

Prijzen: wat kost een rolhor

Wat voor kosten komen er bij een rolhor kijken? De productie van de rolhorren doen wij zelf. Wanneer u kiest voor een rolhor van Timpweg Raamdecoratie komen er dus geen tussenhandelaren bij kijken. Dit is waarom wij de beste prijzen voor een rolhor kunnen bieden. Onze klanten profiteren hiervan!

De prijs van een rolhor is vanaf €99 bij Timpweg Raamdecoratie. Dit is exclusief montage. Omdat Timpweg Raamdecoratie de rolhorren zelf produceert, bent u  verzekerd van snelheid en kwaliteit.

Waarom een rolhor? De voordelen:

Montage van rolhorren

Een rolhor is zowel toepasbaar 'in de dag' als 'op de dag'. Dit betekent dat de rolhor of in het kozijn wordt geplaatst of erop. Het zijn verschillende vormen van monteren, maar geven ook een hele andere look! Een rolhor wordt altijd gemonteerd door middel van schroeven. 

Maten

De rolhorren van Timpweg zijn allemaal maatwerk. Ze worden door ons zelf geproduceerd en daarom in bijna alle maten verkrijgbaar. Wat voor raam u ook heeft, wij hebben daar een geschikte rolhor voor. Wel is er een maximale hoogte aan rolhorren, dit is namelijk 1.80 meter. 

Opmeten op locatie

Om risico's te verkleinen hebben wij onze eigen inmeetdienst. Het bekijken van het raam en de situatie is erg belangrijk bij het produceren van maatwerk. Onze opmeters zijn uiterst vakbekwaam. Doordat wij zelf opmeten voorkomen we problemen! Zo is kwaliteit gegarandeerd.

Rolhorren bestellen bij Timpweg in Groningen

Of heeft u nog vragen over de prijs van een rolhor of de montage? U bent van harte welkom aan de Sontweg te Groningen. We helpen u graag met uw vragen. U mag ook altijd vrijblijvend contact opnemen, door het formulier in te vullen op deze pagina.

Vragen over onze rolhorren?

Neem contact met ons op!

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

Groothandelsprijzen voor particulieren

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 19 beoordelingen

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

 

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV