top of page

De beste kwaliteit Jaloezieën voor de scherpste prijs!

Goedkope houten jaloezieën op maat gemaakt

 

Houten Jaloezieën op maat gemaakt, die vindt u zeker bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen!
Bij ons vindt u een groot assortiment aan mooie en passende houten jaloezieën. 

Modern, trendy en ook nog eens tegen ontzettend scherpe prijzen!
Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 50, 65 en 90mm.
Welke breedte het beste bij uw woning of ruimte past, is volledig afhankelijk van smaak.

MScholtens_Websize-0046.jpg

Breedte van de lamellen

Maar welke breedte lamel moet u nou kiezen in welke ruimte en wat zijn de verschillen? Onderaan de pagina vindt u een overzicht van de verschillende lamelbreedtes van onze houten jaloezieën.

Waar toepasbaar?

 

Houten jaloezieën zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Wanneer de jaloezie in een niet goed geventileerde badkamer geplaatst wordt raden wij u aan om te kiezen voor onze maatwerk aluminium jaloezieën. 

timp.png

Kleuren en designs

 

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van uw raamdecoratie: De kleur en het design. Bij Timpweg Raamdecoratie heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en designs. Al deze kleuren en designs hebben wij beschikbaar in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen.

Een bijzonder weetje, vaak wordt er voor de veilige weg gekozen:  Witte houten jaloezieën zijn namelijk veruit de meest populaire en verkochte houten jaloezieën.

MScholtens_Websize-9989.jpg

Ladderkoord of Ladderband

 

Standaard worden onze houten jaloezieën geleverd met een ladderkoord, maar het is ook mogelijk de jaloezieën te bestellen met een ladderband.

 

Maar wat is nou het verschil?

Met een ladderband geeft u uw houten jaloezie iets extra's. De ladderband is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een contrasteerde kleur ladderband toe te voegen aan uw jaloezieën. 

De ladderband is optie en is beschikbaar tegen een meerprijs op de standaardprijzen.

timp.png

Houten Jaloezieën - 50mm breed

 

De houten jaloezieën van 50mm breed zijn de kleinste lamellen die verkrijgbaar zijn. Dit type is de meest verkochte en meest toegepaste houten jaloezie. De 50mm houten jaloezieën zijn voor alle ruimten geschikt, en worden op diverse plekken toegepast. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan kleuren en designs.

Houten Jaloezieën - 65mm breed

 

De houten jaloezieën van 65mm breed, zijn geschikt voor de grotere raampartijen. Deze bredere lamellen hebben een wijde opening en zorgen voor veel lichtinval. Timpweg Raamdecoratie heeft voor u een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs Houten jaloezieën van 65mm breed.

white_basswood_2.jpg

Waarom houten jaloezieën?

 

Op maat gemaakte houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Dit komt met name door de robuuste uitstraling die de houten jaloezieën met zich mee brengen.
Deze uitstraling maakt de houten jaloezieën zeer geschikt voor de steeds populairder wordende industriële inrichting en inrichtingen met een landelijke sfeer. 

De op maat gemaakte houten jaloezieën van Timpweg Raamdecoratie worden gemaakt van absolute A-klasse hout. Dit hout is niet zomaar te verbuigen en behoud daarnaast ook nog eens zijn originele kleur.
Bij ons profiteert u dus niet alleen van scherpe prijzen, u krijgt er ook nog eens een absoluut kwaliteitsproduct voor terug! De houtsoorten die worden gebruikt zijn onder andere lindehout en eikenhout.

Goedkope houten jaloezieën op maat?
Wat kosten ze?

 

Wat kosten de houten jaloezieën bij Timpweg Raamdecoratie precies? Dat is afhankelijk van de breedte  en afmeting van de lamellen. Daarnaast zijn er ook een aantal optionele zaken die belangrijk zijn in de prijsbepaling. Wij hebben voor u de prijzen van onze houten jaloezieën op een rijtje gezet. Bekijk hieronder de prijslijst van de verschillende uitvoeringen.

Prijzen Houten Jaloezieën 50mm 2023

 

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van onze op maat gemaakte houten jaloezieën van 50mm breedte. Boven de tabellen staat waarmee de jaloezieën standaard geleverd worden en welke optie er mogelijkerwijs toegevoegd kunnen worden.

Prijzen Houten Jaloezieën 65mm 2023

 

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van onze op maat gemaakte houten jaloezieën van 35mm breedte. Boven de tabellen staat waarmee de jaloezieën standaard geleverd worden en welke optie er mogelijkerwijs toegevoegd kunnen worden.

Op maat gemaakte houten Jaloezieën kopen bij Timpweg Raamdecoratie

 

Timpweg Raamdecoratie is het adres als u op zoekt bent naar houten jaloezieën, tegen een betaalbare prijs.  De houten jaloezieën worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Houdt er rekening mee dat er een levertijd van 2-3 weken zit op onze houten jaloezieën. 

Bezoek onze showroom of stel uw vraag

 

Wij bewijzen graag de kwaliteit van Timpweg en voorzien u graag van goed advies! U kunt door het formulier op deze pagina in te vullen, contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken voor een bezoek aan de showroom.

U kunt natuurlijk ook altijd 'gewoon' langs komen in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen.

white_basswood_4.jpg
84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page