De beste kwaliteit
Inbetween gordijnen
voor de scherpste prijs!

Goedkope inbetweengordijnen op maat bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Tijd om uw huis op te frissen en een nieuwe uitstraling te geven? Met inbetween gordijnen haalt u het beste van gordijnen en vitrages in huis.
Het woord ‘inbetween’ doet het u waarschijnlijk al vermoeden: het is een gordijn dat tussen een overgordijn en een vitrage in zit.

Bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen worden de inbetween gordijnen voor u op maat gemaakt tegen een zeer scherpe prijs!

gordijnen op maat

Overdag naar buiten kunnen kijken en 's avonds geen last van pottenkijkers

Inbetween gordijnen zijn in de basis transparant. Een uitstekende oplossing voor als u op zoek bent naar een gordijn waarbij u overdag zicht naar buiten heeft en 's avonds privacy wilt. Met het gebruik van kunstlicht zullen de voorbijganger enkel schimmen zien. 

Modern en op maat

Inbetween gordijnen zijn nog niet zolang op de markt. Desondanks hebben dit type gordijnen al wel een grote naamsbekendheid. Inbetweens zijn kamerhoog en daarmee naadloos af te confectioneren.

Door de lichte en dunne structuur geven ze aan elke ruimte een moderne uitstraling.

gordijnen op maat

gordijnen op maat

Witte inbetween gordijnen of gaat u voor een andere kleur?

Wit is de meest gangbare kleur en geeft u een frisse uitstraling aan het huis. De meesten mensen kiezen dan ook voor witte inbetween. Wilt u iets anders? De inbetween gordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en worden voor u op maat gemaakt.

Kom gerust eens langs bij de Timpweg Raamdecoratie in Groningen om het gehele assortiment te zien