top of page

Groothandelsprijzen
voor particulieren

Goedkope inzethorren op maat gemaakt

gordijnen-op-maat.jpg

Prijzen: Wat kost een inzethor

 

 

Maar wat zijn de kosten van zo'n inzethor? Bij Timpweg Raamdecoratie produceren wij onze inzethorren zelf. Dit betekent dat wij dus geen gebruikmaken van tussenhandelaren. U als klant profiteert hiervan. Onze inzethorren zijn al verkrijgbaar vanaf € 85,- (exclusief montage). 

Doordat wij de productie in eigen handen hebben, zijn wij ook in staat de inzethorren snel te produceren. U hoeft dus niet een lange tijd te wachten voordat uw op maat gemaakte inzethorren geleverd worden.

Voordelen van inzethorren

 

  ✓  Eenvoudig te monteren zonder te boren
✓    Eenvoudig te verwijderen en makkelijk schoon te houden
✓   Bij uitstek geschikt voor draai-kiepramen
 ✓  Leverbaar in diverse RAL-kleuren passend bij uw kozijnen

Montage van inzethorren

 

 

Een belangrijk voordeel van een inzethor is dat de montage gedaan kan worden zonder te boren. Zo hoeft u dus geen rare gaten te maken in kunststofkozijnen. Als de inzethorren op hoge hoogten gemonteerd worden, worden deze voorzien van een speciale clip. Bent u dus van plan inzethorren te gebruiken op hoogte? Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden!

Maten

Al onze inzethorren zijn maatwerk. Daarnaast worden al onze inzethorren in eigen fabriek gemaakt. Er zijn vele maten leverbaar en er is voor elk raam en voor elke deur wel een geschikte inzethor te maken!

Opmeten op locatie

 

 

Bij een inzethor komt het erg nauw met de afmetingen. Daarom komen wij te allen tijde de maten van de kozijnen bij u thuis opmeten. Hier meten wij de zogenaamde 'sponning' op.  Dit is de diepte en maat van de kozijnen.

Vragen stellen of inzethorren bestellen bij

Timpweg in Groningen

 

Als u meer wilt weten over de inzethorren en de montage hiervan, kunt u uiteraard terecht aan de Sontweg in Groningen. Graag bespreken we met u de opties en uw voorkeuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door het formulier op deze pagina in te vullen en uw vraag aan ons te stellen!

84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page