De beste kwaliteit Jaloezieën voor de scherpste prijs!

Jaloezieën op maat bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Jaloezieën op maat gemaakt bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen. Bent u ook op zoek naar leuke en passende jaloezie op maat?
Modern en trendy tegen een scherpe prijs? Timpweg raamdecoratie in Groningen heeft jaloezieën in vele uitvoeringen en kleuren.
Het is een soort beschutting tegen de zon, vergelijkbaar met een zonwering maar dan binnenshuis. Hiermee schermt u het zonlicht af wanneer u wilt!

gordijnen op maat

Aluminium, houten en kunststof jaloezieën op maat gemaakt

Wilt u een goedkope aluminium, houten of kunststoffen jaloezie? Met verticale of horizontale lamellen? Deze lamellen zijn in verschillende hoogtes en breedtes aan te schaffen.

Door middel van een koord kunnen de lamellen, bediend worden. De koorden zijn tegenwoordig kindvriendelijk ontworpen en hiermee kunt u eenvoudig zelf regelen hoeveel licht u binnenlaat en hoeveel privacy u wilt.

De voordelen van jaloezieën


Bestelt u een klein aantal
jaloezieën uit voorraad? Dan kunt u er in veel gevallen zelfs op wachten onder het genot van een kop koffie of thee.

Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën op maat gemaakt, die vindt u zeker bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen! Bij ons vindt u een groot assortiment aan mooie en passende houten jaloezieën.

Modern, trendy en ook nog eens tegen ontzettend scherpe prijzen! Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 25, 35 en 50mm. Welke breedte het beste bij uw woning of ruimte past, is volledig afhankelijk van smaak.

Bekijk houten jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën op maat gemaakt bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan leuke en passende aluminium jaloezieën op maat. Modern en trendy tegen een scherpe prijs!

Onze aluminium jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16, 25, 35 en 50mm. Welke breedte voor u geschikt is, is een kwestie van smaak. Al onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.
 

Bekijk aluminium jaloezieën