Goedkope Aluminium Jaloezieën op maat gemaakt

Aluminium Jaloezieën op maat gemaakt bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan leuke en passende aluminium jaloezieën op maat. Modern en trendy tegen een scherpe prijs!

Onze aluminium jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 16, 25, 35 en 50mm. Welke breedte voor u geschikt is, is een kwestie van smaak. Al onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. 

Lichtinval controleerbaar met aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn perfect voor het controleren van lichtinval bieden daarnaast ook nog eens een stuk privacy in uw woning. Via het koord of de stang kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen. Daarnaast haalt u de jaloezieën met het trekkoord eenvoudig omhoog of omlaag. Onze aluminium lamellen zijn daarnaast niet van stof gemaakt. Ze zijn dus zeer gemakkelijk af te nemen!

Ladderkoord of Ladderband

Standaard worden onze aluminium jaloezieën geleverd met een ladderkoord, maar het is ook mogelijk de jaloezieën te bestellen met een ladderband. Maar wat is nou het verschil?

Met een ladderband geeft u, uw aluminium jaloezie iets extra's. De ladderband is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en breedtes. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een contrasteerde kleur ladderband toe te voegen aan uw jaloezieën. 

De ladderband is optie en is beschikbaar tegen een meerprijs op de standaardprijzen.

Kleuren en designs

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van uw raamdecoratie: De kleur en het design. Bij Timpweg Raamdecoratie heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en designs. Al deze kleuren en designs hebben wij beschikbaar in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen. 

Aluminium Jaloezieën op maat
Goedkope Aluminium jaloezieen Groningen
 

Aluminium jaloezieën zeer geschikt voor uw badkamer

Aluminium jaloezieën zijn doorgaans erg geschikt voor vochtige ruimten zoals bijvoorbeeld een badkamer. Wilt u vochtbestendige aluminium jaloezieën? Dan hebben wij een speciale uitvoering op badkamer kwaliteit.

Normaal gesproken worden onze jaloezieën geleverd met stalen bovenbak en onderlat. In deze speciale badkamer uitvoering zijn de bovenbak en onderlat gemaakt van aluminium.  Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de breedtes: 16mm en 25mm. Daarnaast raden wij aan om geen ladderband toe te voegen aan jaloezieën in een vochtige ruimte.

De speciale badkamer uitvoering is verkrijgbaar tegen een meerprijs. 

Breedte van de Lamellen

Maar welke breedte lamel moet u nou kiezen in welke ruimte en wat zijn de verschillen? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lamelbreedtes van de Aluminium jaloezieën:

Aluminium Jaloezieën - 16mm breed

De aluminium jaloezieën van 16mm breed zijn de kleinste lamellen die verkrijgbaar zijn. Deze smalle lamellen zijn tegenwoordig. nauwelijks meer in trek. Toch worden ze nog wel vaak toegepast op deuren en kantelramen en in ruimtes die weinig licht behoeven. U heeft de keuze uit meer dan 100 kleuren en designs

Aluminium Jaloezieën - 25mm breed

De aluminium jaloezieën van 25mm breed, zijn de meest verkochte en meest toegepaste aluminium jaloezieën. Ze zijn voor alle ruimten geschikt, en worden op diverse plekken toegepast. U heeft de keuze uit meer dan 100 kleuren en designs.

Aluminium Jaloezieën - 35mm breed

De aluminium jaloezieën van 35mm breed, zijn geschikt voor grotere raampartijen. Deze bredere lamellen hebben een wijde opening en zorgen voor veel lichtinval. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs

Aluminium Jaloezieën - 50mm breed

De aluminium jaloezieën van 50mm breed, zijn geschikt voor de echt grote raampartijen. Deze jaloezieën passen dan ook goed in woningen met een landelijke sfeer.  Ze zorgen daarnaast voor een flinke lichtinval indien ze opengedraaid zijn. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan kleuren en designs.

 

Waarom zijn de Aluminium Jaloezieën bij Timpweg zo goedkoop?

De Timpweg is het adres als u op zoekt bent naar aluminium jaloezieën, tegen een betaalbare prijs.  De aluminium jaloezieën worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Houdt er rekening mee dat er een levertijd van 2-3 weken zit op onze aluminium jaloezieën. 

Benieuwd naar de Aluminium Jaloezieën van Timpweg Raamdecoratie?

Bent u op zoek naar goedgeprijste aluminium jaloezieën, maar wilt u niet inleveren op de kwaliteit? Wij bewijzen graag de kwaliteit van Timpweg. U kunt door het formulier aan de linkerzijde in te vullen, contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken voor een bezoek aan de showroom.

U kunt natuurlijk ook altijd 'gewoon' langs komen in onze showroom aan de Sontweg 19 in Groningen.

 

Neem contact met ons op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

Groothandelsprijzen voor particulieren

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 19 beoordelingen

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

 

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV