Over Timpweg Raamdecoratie uit Groningen

nieuwe pand timp weg

Timpweg's raamdecoratie, op maat en goedkoop! 

'Wij zijn Timpweg Raamdecoratie, een gezellig familiebedrijf met passie voor alles wat met raamdecoratiete maken heeft!'

Als u aan de Timpweg denkt, denkt u waarschijnlijk aan raamdecoratie. Maar wat bij ons nog belangrijker is, is de service op dit gebied. Wie vermaakt de gordijnen voor u of wie meet ze op en hoe kunt u deze het beste ophangen?

Alle raamdecoraties worden door onszelf gemaakt. Doordat er geen tussenhandelaar bij komt kijken en ook geen groothandel kunnen wij de beste prijs voor u selecteren. De beste prijs/kwaliteit verhouding, daar zijn we trots op.

Team Timpweg Raamdecoratie

Wist u dat we bekend zijn van tv?

Timpweg Raamdecoratie is al hier al meer dan 15 jaar in gespecialiseerd en onze medewerkers zullen graag onze kennis met u delen voor een perfect eindresultaat. Durft u de klus toch niet aan, dan pakt Timpweg Raamdecoratie deze met beide handen aan.
 

Timpweg ‘s raamdecoratie, op maat en goedkoop!

De historie van Timpweg Raamdecoratie

De roots van de Timpweg Raamdecoratie liggen bij zusterbedrijf de Gordijnenbus. Laatstgenoemde is een mobiele showroom, de verkoopbussen hangen vol met stofstalen van gordijnen en demomodellen van raamdecoratie.

De Gordijnenbus is opgericht in 2005 en werd altijd uitgevoerd vanuit huis. Na éénmaal verhuisd te zijn naar een huis buiten de stad Groningen met een grote opslagloods erachter was de maat vol; zó kan het echt niet langer!

We besloten een pand er bij te nemen voor de productie van onze rolgordijnen, wat we tot dat moment ook nog thuis deden, en de opslag van producten en gordijnen.

We besloten er ook direct dan maar een winkel bij te openen. En zo is de Timpweg ontstaan. Altijd hebben we gewerkt aan het uitbreiden van onze eigen assemblage, en zo zijn we over de jaren heen ook begonnen met duo-rolgordijnen, Duette®, rolhorren en inzethorren.

Het Timpweg-pand bleek in 2016 ook te klein en daarom zijn we verhuisd naar de Sontweg, waar we u graag van dienst zijn!

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen? Laat ze door ons in kaart brengen en dan kijken we naar de mogelijkheden. Misschien komt uw droom wel uit? Wij gaan daar alles voor doen. Vul links het formulier en u krijgt spoedig bericht van ons.

Neem contact met ons op

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw vragen te beantwoorden.

  • De beste kwaliteit
  • Altijd snelle levering
  • Alles op maat gemaakt
  • Laagste prijsgarantie

Wat vinden anderen van Timpweg?

Maddie Sportivo   sterrensterrensterrensterrensterren

"Niet alleen meer dan de helft goedkoper uit dan bij de "gewone" raamdecoratie winkels, maar ook nog eens leuke mensen, prima service en vragen of problemen worden direct aangepakt."

Bekijk meer

Timpweg, uitstekende service!

Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Wat leveren wij?

Rolgordijnen 
Duo-Rolgordijnen 
Jaloezieën 
Plissé 
Inbetween

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 19 beoordelingen

Contact

Sontweg 19, 9723 AT Groningen
050 - 280 35 80
info@timpwegraamdecoratie.nl

 
 

Gordijnen thuis uitkiezen

Openingstijden

 

Maandag 13:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00

Timpweg Raamdecoratie

| 050 - 280 35 80

Bekijk ons assortiment

TImpweg is bekend van TV