Groothandelsprijzen
voor particulieren

Over Timpweg Raamdecoratie uit Groningen

Raamdecoratie van de Timpweg, op maat en goedkoop!

Timpweg Raamdecoratie

teamfoto-timpweg-raamdecoratie

Timpweg Raamdecoratie in het kort

'Wij zijn Timpweg Raamdecoratie, een gezellig familiebedrijf met passie voor alles wat met raamdecoratie te maken heeft!' Als u aan de Timpweg denkt, denkt u waarschijnlijk aan raamdecoratie. Maar wat bij ons nog belangrijker is, is de service op dit gebied. Wie vermaakt de gordijnen voor u of wie meet ze op en hoe kunt u deze het beste ophangen? Alle raamdecoraties worden door onszelf gemaakt. Doordat er geen tussenhandelaar bij komt kijken en ook geen groothandel kunnen wij de beste prijs voor u selecteren. De beste prijs/kwaliteit verhouding, daar zijn we trots op.

Wist u dat we bekend zijn van tv?

Timpweg raamdecoratie is gepresenteerd bij het programma LifestyleXperience van RTL4. Timpweg Raamdecoratie is al hier al meer dan 15 jaar in gespecialiseerd en onze medewerkers zullen graag onze kennis met u delen voor een perfect eindresultaat. Durft u de klus toch niet aan, dan pakt Timpweg Raamdecoratie deze met beide handen aan.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen? Laat ze door ons in kaart brengen en dan kijken we naar de mogelijkheden. Misschien komt uw droom wel uit? Wij gaan daar alles voor doen.

Maak een afspraakWij nemen contact met u op.

De historie van Timpweg Raamdecoratie

De roots van de Timpweg Raamdecoratie liggen bij zusterbedrijf de Gordijnenbus. Laatstgenoemde is een mobiele showroom, de verkoopbussen hangen vol met stofstalen van gordijnen en demomodellen van raamdecoratie.

De Gordijnenbus is opgericht in 2005 en werd altijd uitgevoerd vanuit huis. Na éénmaal verhuisd te zijn naar een huis buiten de stad Groningen met een grote opslagloods erachter was de maat vol; zó kan het echt niet langer!

We besloten een pand er bij te nemen voor de productie van onze rolgordijnen, wat we tot dat moment ook nog thuis deden, en de opslag van producten en gordijnen.

We besloten er ook direct dan maar een winkel bij te openen. En zo is de Timpweg ontstaan. Altijd hebben we gewerkt aan het uitbreiden van onze eigen assemblage, en zo zijn we over de jaren heen ook begonnen met duo-rolgordijnen, Duette®, rolhorren en inzethorren.

Het Timpweg-pand bleek in 2016 ook te klein en daarom zijn we verhuisd naar de Sontweg, waar we u graag van dienst zijn!