De beste kwaliteit Duette® voor de scherpste prijs!

Goedkope plissé / Duette® op maat bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen

Goedkope plissé / Duette® gordijnen vindt u bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen.
Het adres voor kwalitatief goedkope plissé / Duette® gordijnen, die voor u op maat worden vervaardigd.

gordijnen op maat

Goedkope plisségordijnen uit eigen fabriek in Groningen!

Hoe kunnen de gordijnen zo goedkoop aangeboden worden, zonder verlies van kwaliteit? Wist u dat het erg veel scheelt als er geen tussenhandelaren aan te pas komen? Dat hebben inmiddels al vele bezoekers van onze gordijnenwinkel ondervonden.

Timpweg Raamdecoratie vervaardigt alle plisségordijnen in de eigen fabriek in Groningen en dat scheelt u een hoop geld. Bestel kwalitatief hoogwaardige plisségordijnen bij Timpweg Raamdecoratie en laat ze op maat maken.

Energiebesparing met Duette® shades

Tegenwoordig zijn we allemaal erg bewust op het milieu. Op alle vlakken wordt geïnnoveerd om zoveel mogelijk energie te besparen. Dat is bij raamdecoratie niet anders.

Als u op zoek bent naar raamdecoratie die er voor zorgt dat u minder gas verbruikt, dan is Duette® een goede keus. In de winter ontsnapt warmte in huis door de ramen naar buiten, en in de zomer komt de warmte door diezelfde ramen naar binnen. Als u er raambekleding voor hangt met een isolerende werking, zoals Duette® shades, kunt u energie besparen.

De Duette® shades dragen bij aan het binnenhouden van de warmte in huis in de winter, en het buitenhouden van de warmte in de zomer. U bespaart dus op gas in de winter en u bespaart op airconditioningkosten in de zomer. En ondanks dat de Duette® shades dan gesloten zijn, laten ze toch genoeg licht door. U hoeft niet gauw een lamp aan te zetten, en dat scheelt natuurlijk ook!

Zonder energiebesparende raamdecoratie kunt u zoveel als 50% van de warmte- en koelingsenergie verliezen door de ramen.


Verschil tussen Duette® en plisségordijnen

Vaak worden Duette® en een plissé gordijn door elkaar gehaald. Wat is het nu het verschil tussen beide?  Een Duette® gordijn heeft een honingraatstructuur, en een plisségordijn heeft een harmonicastructuur. Duette® is dus in feite een dubbele plissé. Het voordeel is dat u dan de koorden die door de stof heen lopen, niet kunt zien. Een plisségordijn heeft zichtbare gaten in de stof waar de koorden doorheen lopen. Een Duette® is dus een onderdeel van de categorie plisségordijnen. Wij maken uitsluitend Duette® gordijnen.

Bottom-up, of top-down bottom-up?

Er zijn twee varianten plissés: De bottom-up en en de top down bottom-up. Wat is het verschil tussen beide? Met de top-down, bottom-up kunt u de plissés niet alleen vanaf beneden omhoog brengen, maar ook van boven naar beneden. Zo kunt u zelf bepalen welk gedeelte van het raam u bedekt en hoeveel licht u doorlaat.

Voordelen van plisségordijnen

Bij een open stand laten de plisségordijnen gemakkelijk veel zonlicht door. Als u even geen zonlicht wilt of juist even meer privacy, kunt u heel gemakkelijk de plisségordijnen in een handomdraai verstellen.
Plisségordijnen ziet u vooral zakelijk, bij bedrijven en kantoorpanden nog erg veel. Maar het is ook weer helemaal in om tegenwoordig plisségordijnen in huis te hebben!
Gezien de gemakkelijke bediening wordt het veelvuldig toegepast bij woonkamers en badkamers, maar eigenlijk staan ze overal goed.


Waarom een Duette® van Timpweg Raamdecoratie?

  • * Keuze uit verschillende soorten stof, bv. effen, verduisterend, linnen-look, structuurtje...
  • * Zéér snelle levering, we maken ze zelf aan de Sontweg
  • * Enkel A-merk onderdelen en stoffen, kwalitatief hoogwaardig, doordat wij het originele gepatenteerde Duette® hebben!
  • * En toch nog heel goedkoop!
  • * Meet- en montagedienst

PRIJZEN: Wat kosten Duette® gordijnen op maat?

Bekijk hieronder de prijslijst van de verschillende Duette® gordijnen.

Duette® DuoTone lichtdoorlatend

Hieronder vindt u de prijzen van de Duette® DuoTone Lichtdoorlatend. Voor sommige opties betaald u een meerprijs. Een overzicht van deze opties vindt u onder de tabellen.

Duette® BlackOut verduisterend

Hieronder vindt u de prijzen van de Duette® Blackout Verduisterend. Voor sommige opties betaald u een meerprijs. Een overzicht van deze opties vindt u onder de tabellen.

Duette® linnen-look lichtdoorlatend

Hieronder vindt u de prijzen van de Duette® linnen-look lichtdoorlatend. Voor sommige opties betaald u een meerprijs. Een overzicht van de opties vindt u onder de tabellen.

Prijzen Duette® ingespannen model BB24

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van het Duette® ingespannen model 2018. Deze is verkrijgbaar in zowel lichtdoorlatende als verduisterende uitvoering. De prijzen van beide producten zijn verschillend. 

Prijzen Duette® ingespannen model BB24 linnen-look

Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen van de afmeting van het Duette® ingespannen model 2018 met een linnen-look. Bij alle grijsgekleurde maten kan de tussenlat doorgehangen worden.

prijslijst rolgordijnen 2019

Wilt u meer weten over de plissé gordijnen?

Als u meer wilt weten over plissé gordijnen kunt u uiteraard terecht aan de Sontweg in Groningen. Graag bespreken we met u de opties en uw voorkeuren. We kunnen de plissé gordijnen scherp en in verschillende uitvoeringen aan u opleveren. Kom gerust langs.