top of page

Groothandelsprijzen
voor particulieren

Goedkope Plissé Hordeuren op maat gemaakt in Groningen

Plisse_hordeur_sfeerfoto.jpg

Zeer geschikt voor serres, schuifpuien
en andere deuren

 

 

Omdat onze plissé hordeuren volledig op maat gemaakt worden, sluiten deze dan perfect aan op elke maat deur. Of u nou een schuifpui, openslaande deuren of normale deuren heeft. Voor elke toepassing kunnen wij een plissé hordeur voor u op maat maken! 

Typerend voor de plissé hordeur is de plisse stof. Dit gepliseerde horregaas schuift als een harmonica in elkaar. Hierdoor vouwt de deur goed samen en blijft hij stevig op zijn plaats.  

Prijzen: wat kost een plisséhordeur?

Maar wat zijn de kosten van zo'n plissé hordeur? zoals u van ons gewend bent, profiteert u bij Timpweg Raamdecoratie van zeer scherpe prijzen.
Onze op maat gemaakte plisséhordeuren zijn al verkrijgbaar vanaf € 300,- (exclusief montage). 

Wij zijn in staat om uw op maat gemaakte hordeuren snel te leveren. U hoeft dus niet een lange tijd te wachten voordat uw op maat gemaakte plisséhordeuren geleverd worden.
Doorgaans is de levertijd ongeveer 2 tot 3 weken. 

Afmetingen van de plissé hordeuren van Timpweg

 

De afmetingen van de plissé hordeuren zijn afhankelijk van de breedte en hoogte van de deuren. Wel hebben wij een aantal standaardmaten:

  • Plissé hordeuren - 96cm breed

  • Plissé hordeuren - 110cm breed

  • Plissé hordeuren - 130cm breed

  • Plissé hordeuren - 160cm breed

 

Is uw deur breder dan 160cm? Dan raden wij een dubbele plissé hordeur aan. Een dubbele plissé hordeur zorgt voor deze breedte namelijk voor een stuk betere stabiliteit. De dubbele hordeuren sluiten met een sterke magneet.

Al onze plissé hordeuren zijn op maat gemaakt. heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten!

Kleuren van de plissédeuren

Standaard heeft u bij Timpweg de keuze uit 3 RAL kleuren voor uw plissédeuren. Liever een andere kleur hordeur? Wij kunnen de hordeuren ook in andere RAL kleuren laten spuiten. Dit is mogelijk op aanvraag en tegen een meerprijs op de standaard hordeuren. 

De 3 RAL kleuren waaruit u kunt kiezen zijn:

  • RAL 9010 

  • RAL 9001

  • RAL 7016 (antraciet)

Montage van de hordeur(en)

 

 

Bij een plisséhordeur komt het erg nauw met de afmetingen. Daarom komen wij te allen tijden de maten van de deuren bij u thuis opmeten. Onze zeer ervaren inmeetdienst zal ervoor zorgen dat de maten precies kloppen. Zo voorkomen wij fouten en kunt u zorgeloos genieten van het weer met een perfect passende hordeur.

 

Vragen stellen of een plissé hordeur bestellen bij Timpweg in Groningen

Als u meer wilt weten over de plisséhordeuren en de montage hiervan, kunt u uiteraard terecht aan de Sontweg in Groningen. Graag bespreken we met u de opties en uw voorkeuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door op de Contactpagina het formulier in te vullen en uw vraag aan ons te stellen!

Hordeur_Plisse_Linate_gesloten.jpg
Hordeur_Plisse_Linate_half_open.jpg
84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page