top of page

Groothandelsprijzen
voor particulieren

Goedkope inzethorren op maat gemaakt

gordijnen-op-maat.jpg

Dé oplossing voor alle soorten ramen

 

 

De rolhorren laten frisse lucht binnen en insecten buiten!  Een rolhor is de oplossing voor het tegenhouden van ongedierte. Timpweg Raamdecoratie biedt snel de beste rolhorren voor u.

 

Voor vele verschillende soorten ramen is een rolhor geschikt. Eventueel is voor een draaikiepraam de inzethor de beste optie, maar voor alle andere ramen is een rolhor een goede keuze.

Waarom een rolhor? De voordelen:


✓   Windbestendig
✓  Geschikt voor dakramen
✓   Makkelijke bediening
✓   Speciale maten mogelijk

Prijzen: wat kost een rolhor?

 

Maar wat zijn de kosten van zo'n rolhor? Zoals u van ons gewend bent, profiteert u bij

Timpweg Raamdecoratie van zeer scherpe prijzen.
Onze op maat gemaakte rolhorren zijn al verkrijgbaar vanaf € 99,- (exclusief montage). 

Wij zijn in staat om uw op maat gemaakte rolhorren snel te produceren. U hoeft dus niet een lange tijd te wachten voordat uw op maat gemaakte rolhorren geleverd worden.
Doorgaans is de levertijd ongeveer 1 week. 

Montage van rolhorren

 

 

Een rolhor is zowel toepasbaar 'in de dag' als 'op de dag'. Dit betekent dat de rolhor of in het kozijn wordt geplaatst of erop. Het zijn verschillende vormen van monteren, maar geven ook een hele andere look! Een rolhor wordt altijd gemonteerd door middel van schroeven. 

 

Maten

De rolhorren van Timpweg zijn allemaal maatwerk. Ze worden door ons zelf geproduceerd en daarom in bijna alle maten verkrijgbaar. Wat voor raam u ook heeft, wij hebben daar een geschikte rolhor voor. Wel is er een maximale hoogte aan rolhorren, dit is namelijk 1.80 meter. 

Opmeten op locatie

 

 

Om risico's te verkleinen hebben wij onze eigen inmeetdienst. Het bekijken van het raam en de situatie is erg belangrijk bij het produceren van maatwerk. Onze opmeters zijn uiterst vakbekwaam. Doordat wij zelf opmeten voorkomen we problemen! Zo is kwaliteit gegarandeerd.

 

Rolhorren bestellen bij Timpweg in Groningen

Of heeft u nog vragen over de prijs van een rolhor of de montage? U bent van harte welkom aan de Sontweg te Groningen. We helpen u graag met uw vragen. U mag ook altijd vrijblijvend contact opnemen, door het formulier in te vullen op deze pagina.

84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page