top of page

De beste kwaliteit vitrages voor

de scherpste prijs!

Goedkope vitrage op maat gemaakt in Groningen
Timpweg Raamdecoratie

 

Bij de Timpweg in Groningen krijgt u goedkope vitrage op maat van goede kwaliteit.
De vitrage van Timpweg Raamdecoratie zijn modern en trendy en zal in geen enkele woning misstaan.

Het zijn dunne gordijnen die zonnestralen volledig doorlaten.
Het is een goede optie om het tegen gaan van ‘inkijk’ en toch uw vertrek of slaapkamer te laten profiteren van het licht.

sfeer-privacy-jon-tyson-700352-unsplash.

Vitrages zorgen voor sfeer
en geeft u meer privacy

 

 

Wilt u meer sfeer in uw huis en wilt u in de avond iets meer privacy? Vitrages zijn doorzichtig en lichtdoorlatend, terwijl ze toch het daglicht subtiel en sfeervol verzachten.

De inkijk wordt vooral overdag beperkt. Naar mate het buiten donker wordt neemt wordt de privacy iets minder, er zijn in de avonduren slechts silhouetten zichtbaar.

Extra tip voor meer privacy: met een lamp voor de vitrages in de vensterbank wordt de privacy nog meer verhoogd en zijn de silhouetten ook niet meer zichtbaar.

Tegenwoordig ziet u in elke woning, al dan niet gecombineerd met overgordijnen, wel vitrage voor de ramen hangen, Ze zijn helemaal terug! In de volksmond worden vitrages ook wel glasgordijnen genoemd, omdat ze dicht tegen het raamglas hangen en laten zich perfect lenen om ze te combineren met overgordijnen.

Vitrage: scherpe prijzen bij Timpweg

 

Bij Timpweg betaalt u niet de hoofdprijs voor kwalitatieve vitrage. De vitrages worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt.
Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Ook voor goedkope op maat gemaakte vitrages bent u bij Timpweg Raamdecoratie aan het juiste adres!

Vitrages assortiment

 

 

U kunt terecht voor werkelijk alle verschillende soorten en maten vitrages. Naar welke type u ook op zoekt bent, bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen bent u aan het juiste adres.

De kwaliteit van de vitrage is hoog en de prijs bijzonder vriendelijk. Neem contact op voor meer informatie of vul het formulier in aan de linkerkant van de website.

modern_en_op_maat1.jpg
84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page