top of page

De beste kwaliteit Vouwgordijnen  voor de scherpste prijs!

Goedkope vouwgordijnen op maat bij de gordijnenwinkel
Timpweg Raamdecoratie in Groningen

 

Vouwgordijnen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Bij Timpweg in Groningen leveren we u vouwgordijnen naar uw eigen keuze: Transparant, half-transparant of helemaal in een dichte stoffen uitvoering, u zegt het maar! Vouwgordijnen staan bekend als echte sfeermakers. Het maakt u woning, ruimte of vertrek echt af.

gordijnen-op-maat.jpg

Vouwgordijnen maken indruk

 

 

Als een u nette indruk wilt achterlaten, dan zijn vouwgordijnen bij voorbaat geschikt. Dit heeft alles te maken met de brede en overlappende vouw. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en motieven.

timp.png

Waarom zijn de kwalitatieve vouwgordijnen bij Timpweg zo goedkoop?

 

 

De Timpweg is het adres als u op zoekt bent naar kwalitatieve vouwgordijnen tegen een betaalbare prijs.  De vouwgordijnen worden in tegenstelling tot de meeste soorten raamdecoratie bij Timpweg, niet door onszelf gemaakt. Toch profiteert u bij ons altijd van lage prijzen! Onze vouwgordijnen zijn de goedkoopste vouwgordijnen!

gordijnen-op-maat.jpg
timp.png
gordijnen-op-maat.jpg

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw vouwgordijn?

 

 

Op zoek naar goedkope vouwgordijnen, maar wilt u niet inleveren op de kwaliteit? Wij bewijzen graag hoe goedkoop wij zijn. U kunt op de Contactpagina gratis een vrijblijvende offerte opvragen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Als u het wenst stellen we de vouwgordijnen naar uw smaak en voorkeur af. U kunt ook gerust eens langskomen bij de Timpweg Raamdecoratie in Groningen.

84b8f9_8f1c6b151c0140c4bca6a4fffbf86e02_mv2.webp

Groothandelsprijzen
voor particulieren

bottom of page